Gastronomia

L'excelsa qualitat i varietat dels nostres productes i la tradició culinària de la ciutat fan de Vilanova i la Geltrú una de les capitals de la gastronomia catalana. La cuina i el caràcter de la ciutat són autènticament mediterranis. La qualitat del peix, provinent directament de la llotja del port, i dels productes de l'horta vilanovina són els grans pilars de la nostra singular gastronomia.

Comprova la qualitat dels prestigiosos restaurants de la ciutat i prepara’t per estimular tots els teus sentits!

Xató de Vilanova

Xató de Vilanova

El plat vilanoví per excel·lència. Una amanida d'escarola, bacallà, tonyina, anxoves i olives arbequines i negres regada amb una salsa d'ametlles i avellanes torrades, nyores, pa, all, oli d'oliva i vinagre

Recepta
Receptes de Pescadors

Receptes de Pescadors

La nostra història marinera ens fa una ciutat rica en tota mena de ranxos mariners. Gaudeix menjant la nostra sípia a la bruta, bull de tonyina, all cremat, rossejats, arrossos, allipebres, suquets... 

Receptes
Postres típiques

Postres típiques

No deixeu de tastar les nostres merengues, les tradicionals coques de llardons o les conegudes llunes de Vilanova, unes galetes que han esdevingut símbol de la ciutat